Готуємо сани влітку, або Тепловики готуються до зими

У “Хмельницьктеплокомуненерго” триває підготовка до нового опалювального сезону. І хоча ще літо на порозі, працівники комунального підприємства вже думають про зиму, як забезпечити хмельничан у холоди теплом та гарячою водою.

.

Упродовж минулого тижня тепловики оперативно реагували на звернення споживачів, яких загалом надійшло підприємству 14. Зокрема усували технологічні відхилення в роботі внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання, виконували ремонт систем опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, що знаходяться на обслуговуванні підприємства.

Продовжуються масштабні роботи з реконструкції та модернізації обладнання чотирьох котелень підприємства. Триває капітальний ремонт трьох котлоагрегатів із заміною їх внутрішніх трубопроводів.

У міжопалювальний період тепловики традиційно проводять планове технічне обслуговування та ремонт обладнання центральних теплових пунктів. На сьогодні здійснено запуск в роботу 12 із 18 ЦТП.

Крім того, триває поточний ремонт обладнання трьох міських котелень: димотяга, запірної арматури, боровів тощо. Продовжується поточний ремонт трьох когенераційних установок.

Для покращення надання послуг з постачання гарячої води споживачам працівники теплокомуненерго завершили монтаж та запустили два нових пластинчастих теплообмінники в центральному тепловому пункті. Виконали поточний ремонт мереж гарячого водопостачання на трьох ділянках на вул. Шухевича, Зарічанській та Б.Хмельницького.

Продовжується капітальний ремонт теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані, зокрема у різних етапах виконання (розкопування, демонтаж, монтаж, благоустрій, асфальтування тощо) проводяться роботи на 11 ділянках на вул. Трудовій, Кам’янецькій, Соборній, Львівському шосе, Водопровідній, Проскурівській, Пілотській, Тернопільській, Пулюя, Інститутській, Міхновського. Прийнято в експлуатацію 1 новий лічильник гарячої води та замінено 77 лічильників гарячої води, в яких закінчився термін чергової повірки.

Підготувала Жанна Бойчук

Back to top button