Хмельницькі спортсмени та ветерани спорту долучаються до благодійних аукціонів на підтримку ЗСУ

Спортивні нагороди для спортсмена  і регіонального, і світового рівня – найцінніша річ про яку кожен мріяв, за яку боровся, яку досягав  важкою щоденною працею, яка спонукала до нових перемог. Сьогодні ж  у спортсменів, як і у кожного українця одна мрія – знишити ворога. Саме  тому кожен робить все від нього залежне, щоб ця мрія здійснилася якмога швидше. Благодійні аукціони, до яких долучилися хмельницькі спортсмени особливі. Хтось прощається зі своїми талісманами, медалями, а хтось купує їх за  найвищу ціну і отримує також за це велике дякую, адже усі кошти після аукціону перераховуються нашим Збройним Силам.

В Хмельницькому відбулося вже три  таких аукціони з цікавими лотами від наших спортсменів. Вдалося зібрати 70 тисяч гривень. Сьогодні  черговим лотом стала ігрова футболка із номером «44» та особистим автографом Артема Федецького – гравця Збірної України з футболу, правого захисника луцького «Вотрансу», володаря Кубка УЄФА, який виступав, зокрема, за клуби «Шахтар», «Карпати» і «Дніпро».  Благодійний аукціон відбувся на офіційній сторінці управління молоді та спорту Хмельницької міської ради у мережі фейсбук.

До благодійних аукціонів долучаються й легендарні ветерани спорту. Перший майстер України з гирьового спорту, тренер з важкої атлетики Маківської спортивної школи Володимир Копичинський вирішив передати для лоту в аукціоні свою пам’ятну медаль та сертифікати з фіксацією рекорду у масовому, тривалому та одночасному піднятті гир трьома сотнями учасників змагань. Під час зустрічі з начальником Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм, 73-річний  ветеран спорту розповів, що цей рекорд був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса  у листопаді  2013 року на чемпіонаті світу з гирьового спорту. Серед 300 спортсменів з різних країн, які взяли участь у його встановленні, 20 –  українці.

“Для кожного спортсмена отримана нагорода є дуже важливою. Ця медаль, яка демонструє згуртованість спортивної спільноти світу навколо спільної мети, також має неабияку ціну для кожного. Зараз я хочу виставити її як лот на благодійному аукціоні, щоб вона послужила ще одній гарній справі: отримані за медаль кошти планую передати для поранених військових та дітей, які постраждали від дій окупантів,”– розповів  легендарний спортсмен.

Наразі хмельничани, які мають бажання долучитися до благодійних аукціонів, щоб допомогти нашим бійцям і тим, хто постраждав від  російських загарбників, усю  інформацію можуть отримати за телефоном 76-57-47, або на сайтї Хмельницької міськради та на вебсайті Хмельницької ОВА .

 

 

Back to top button