Хмельницькі волонтери просять містян долучитися до збору гуманітарної допомоги мешканцям Бахмута

Бахмут – найгарячіша точка східного фронту. Східні околиці Бахмуту- це  повністю випалена земля. Люди, які залишилися в місті, рятуються на протилежному боці, здебільшого в підвалах, і це вже не життя, а виживання. Громадська організація «Захист – об’єднання волонтерів» ініціює терміновий новорічний збір гуманітарної допомоги для жителів міста. Активісти щотижня доставляють у цьому напрямку допомогу військовим та вирішили відгукнутися на заклик відомого волонтера Михайла Пуришева, який створює у майже зруйнованому окупантами Бахмуті «пункти незламності».

«Доєднаймося разом і дамо хоч шматочок свята тим тисячам людей, які щодня під бомбами ворога виживають і вірять в перемогу. Бахмут – це вже другий символ незламності. Думаю, що ми зможемо організувати збір та подарувати людям свято», – говорить голова  ГО «Захист – об’єднання волонтерів» Катерина Луцик.

Кожен може зробити свій внесок і подарувати хоча б трішки тепла і  святкової атмосфери  мешканцям Бахму, підтримати їх і дати зрозуміти, що ми поруч. Список необхідного для пунктів незламності у Бахмуті:

·         генератори,

·         Starlink,

·         термопот (об’єм 5 л мінімум)

·         буржуйки

·         каністри

·         одноразовий посуд (глибокі тарілки, великі стакани, ложки,

            виделки, теплі ковдри та пледи

·         свічки

·         батарейки

·         ліхтарики

·         сірники

·         чай та кава

·         сіль

·         цукор

·         солодощі

·         питна бутильована вода

·         вологі серветки

·         сухий одноразовий душ

·         станки для гоління

·         засоби гігієни для жінок

·         ліки від грипу та застуди

·         ліки знеболюючі та протиалергічні

·         інгалятори при астмі

·         інсулін та цукрознижуючі

·         корм для котів та собак

Хмельницькі волонтери закликають представників благодійних організацій, підприємців, трудові колективи та просто небайдужих мешканців Хмельницької області об’єднатись та  долучитись до доброї справи.

Гуманітарну допомогу, яка відправиться в Бахмут з Хмельницького, приймають до 28 грудня (включно)  на волонтерському центрі «Захист» у місті Хмельницькому (вул. Кам’янецька, 76, з 10:00 до 17:00) або у філіях громадської організації «Захист – об’єднання волонтерів» у різних куточках Хмельницької області. Часу обмаль!

 

Back to top button