Хмельницькі волонтери відправили чергову допомогу бійцям на бойові позиції

Хмельницька «Волонтерська пошта» попрямувала  до Дніпровської, Запорізької, Донецької, Харківської областей з черговими цінними вантажами, які на замовлення військових підрозділів відправив на бойові позиції БФ «Волонтери Поділля».

«Нашим воїнам на передову передані 2 повнопривідних позашляховики з відповідним обладнанням для ремонту автомобілів, – йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці благодійного фонду.

–  Завдяки свідомим українцям придбано: 2 коптери;  105 тактичних аптечок;  маскувальні сітки; автомобільні шини; скоби, лопати, пили, сокири та кирки».

Також хмельничани передали  більше 20 коробок побутової хімії та засоби особистої гігієни для пацієнтів Запорізького шпиталю. І, звісно, триває загальнонародний збір «1000 дронів», який розпочали у травні  БФ «Волонтери  Поділля» та Хмельницька міська рада. За цей час зібрано коштів і передано для військових на придбання майже 300 коптерів-камікадзе, які називають «очима в небі» , адже вони  допомагають тримати під контролем свої позиції та знаходити ворожі, не піддаючи ризику життя військових. А якісна та вчасна аеророзвідка дає нашим підрозділам чимало інформації, щоб спрямувати вогонь по позиціях ворога.

«1000 дронів-камікадзе допоможуть зміцнити сталевий український дух та кількісно зменшити ворогів на нашій землі !», –  вчергове написали волонтери у Фейсбуку, запрошуючи всіх небайдужих долучатися до збору. Банківські реквізити для донатів  зазначені  на сайті БФ «Волонтери Поділля».

Вікторія Катрич

Back to top button