Хмельницький: допомога без кордонів

У багатьох європейських країнах сьогодні створені гуманітарні хаби, які допомагають Україні, де зараз тривають бойові дії. Міжнародну гуманітарну допомогу отримує й Хмельницький, звідки переважну більшість її направляють до Чернігова, Києва, Харкова, Сум та інших міст і селиш, які її потребують. Частина залишається в нашому місті: для потреб тероборони та лікувальних закладів, які сьогодні приймають поранених бійців.

Чимало допомагають й місцеві підприємці та доброчинці. Нещодавно підприємець Петро Дуднік передав військовослужбовцям 7-місний мінівен, який купив за власні кошти за кордоном. І сьогодні також ще один автомобіль передано для військового госпіталю.

«Щиро дякую за співпрацю нашим місцевим меценатам Олександру Крутилку і друзям з Німеччини. Разом із реанімобілем вже вдруге передали 2 буси медикаментів.

Це вже 3 медичний автомобіль. Два перших передані міській лікарні. Один ми придбали в Італії, один подарувало місто-побратим Чеханов.До кінця тижня чекаємо ще один з Литви для міської дитячої лікарні», розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Back to top button