Книжкове свято в сільському садочку

З ініціативи управління культури й туризму Хмельницької міської ради, у дошкільних закладах старостинських округів тривають культурно-мистецькі заходи для малечі.

Днями до вихованців Масівецького ЗДО Колосок” завітали працівники бібліотеки №22 ЦБС та Центру культури і дозвілля. Для дітвори гості влаштували літературну подію в атмосфері позитивних емоцій та гарного настрою.

Захід тематично присвятили 120-річчю від дня народження Лариси Письменної. Адже де ще, як не в садочку, найбільш доречно згадати про дитячу письменницю, підкорювачку посмішок маленьких хлопчиків та дівчаток, яка була вихователькою, завідувачкою і творила саме для своїх вихованців, — йдеться у повідомленні департаменту культури та туризму. — А після посвяти у “маленькі читачі” діти урочисто пообіцяли шанувати й берегти книжки, бути для них добрими друзями.

Далі розпочались розваги: малечу запросили до активної та веселої руханки та ігор. “Прищеплювати любов до книги, літератури та друкованого слова можна й у веселій, розважливій формі. Сьогоднішня зустріч стала чудовим цьому прикладом”, — вважають виховательки ЗДО “Колосок”.

Наталя Лісова

Back to top button