Наші FPV-дрони нищать логістику окупантів

БФ “Волонтери Поділля” продовжує народний збір на придбання і виготовлення безпілотників та різних радіоелектронних засобів боротьби з рашистськими окупантами. Ця праця, а отже, й донати, дають вагомі результати.

Наші FPV-дрони, на які ви донатили, були передані пілотам Сил Спеціальних Операцій, йдеться в нещодавньому повідомленні фонду в соцмережах. — Результатом бойового застосування “бандеропташок” в поєднанні з артилерією стала знищена логістика терористів рф на Курщині. Результат — сім знищених одиниць техніки, з них п’ять понтонних автомобілів”.

Ще одна інформація волонтерів на Фейсбук-сторінці фонду: “Знищено РЕБ рашистів “Сапфір”. Зазначається, що “Сапфір” — це російський комплекс радіоелектронної боротьби, розроблений та виробляється концерном “Радиоэлектронные технологии”. Виробник заявляє, що апаратура комплексу може виявляти та класифікувати безпілотники на відстані до 30 кілометрів, а протидіяти їм — на відстані до 5 кілометрів. Але, як бачимо, український дрон роздробив рашистcьку “коштовність” вщент.

БФ “Волонтери Поділля” продовжує народний збір “ На помсту!”, аби щоденно працювати, купувати, збирати та забезпечувати фронт тим, що зберігає життя наших воїнів і забирає життя терористів!Українська відповідь має бути відчутною для тих, хто руйнує українські міста та розбиває горем сім’ї. Хто відбирає домівки і перетворює доглянуті подвір’я на всіяні пилом та камінням руїни. Жага до боротьби важлива, особливо коли є спроможність завдавати відповідь загарбникам”, — зазначено в повідомленні БФ “Волонтери Поділля”.

Тетяна Руса

Back to top button