Наші вічні герої

Щоб зберегти Україну, самобутність та суверенітет, майбутнє наших дітей, на жаль, гине цвіт нації.

16 вересня у Хмельницькій міській громаді останню шану віддали Герою російсько-української війни, солдату Вадиму Ігоровичу Сіранту. Захисник загинув під час виконання бойового завдання на Курщині 9 вересня 2024 року.

Вадиму Сіранту назавжди 36 років.

Того дня попрощалися і з Героєм російсько-української війни, солдатом Миколою Івановичем Тарасом. Захисник загинув 11 травня 2022 року. Особу Героя було встановлено після проведення експертизи ДНК.

Миколі Тарасу було 40 років.

Поховали захисників на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

14 вересня останню шану віддали Герою російсько-української війни, солдату Роману Вікторовичу Сабаєву. Воїн загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку 10 вересня цього року.


Роману Сабаєву був лише 21 рік.
Поховали захисника на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

13 вересня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни, добровольцем, солдатом Ігорем Володимировичем Гринчуком. Воїн загинув 15 серпня 2024 року на Луганщині під час виконання бойового завдання.

Ігорю Гринчуку було 46 років.

В останню путь того дня провели і Героя російсько-української війни, сержанта Андрія Анатолійовича Посонського. Захисник отримав важке поранення в бою на Донеччині. Серце Героя зупинилося 7 вересня 2024 року в медичному закладі.

Андрію Посонському тепер назавжди 49.

Поховали Героїв на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

12 вересня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни, молодшим сержантом Дмитром Володимировичем Ковальчуком. На початку повномасштабного вторгнення він добровольцем пішов боронити країну від ворога. Загинув Герой 7 вересня 2024 року на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Дмитру Ковальчуку тепер назавжди 47 років.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

Вічна слава Героям! Хмельницька міська громада поділяє біль втрати і висловлює щирі співчуття всім родинам військовослужбовців, які віддали життя за Україну, за наше світле майбутнє.

Back to top button