Нові смаки в меню пробували кухарі дошкільнят
У Кулінарному хабі відбулася зустріч кухарів закладів дошкільної освіти Хмельницької міської територіальної громади, присвячена надзвичайно важливій темі — ролі харчування у формуванні здоров’я, імунітету та психоемоційного стану дітей.
Викладачі ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» Майя Зелінська, Ганна Хомюк, Тетяна Бурцева поділилися практичними порадами, як зацікавити малюків їсти корисні страви з сезонних овочів.
«Наш Кулінарний хаб завжди відкритий для кухарів харчоблоків загальноосвітніх закладів міста, громади та області, — кажуть у центрі ПРО сфери послуг. — Ми щиро раді вітати кожного, хто прагне вдосконалити свої навички. З нетерпінням чекаємо нагоди поділитися нашими найкращими напрацюваннями та цікавими методиками для впровадження справді здорового та смачного харчування у їдальнях».
На семінарі кухарі готували страви з гарбуза та моркви, ніжне різотто з овочевою сумішшю, а також урізноманітнили рецепти додаванням суперфудів: кунжуту, зернят та родзинок.
Осінні продукти не лише наповнюють меню яскравими барвами та ароматами, а й збагачують раціон дітей вітамінами, необхідними для зміцнення імунітету в холодний період.
Ольга Гура