Російські загарбники розграбували Чорнобиль – НТА

[ad_1]

Колишній районний центр Київської області – Чорнобиль – постраждав від мародерства російських окупантів.

Про це повідомив у фейсбуці голова Громадської ради при Державній агенції України з управління зоною відчуження Олександр Сирота.

«Вісточка з Чорнобиля. Людей окупанти не чіпають, але пограбували всі офіси підприємств, що розташовані у місті. Централізовано вивозять системні блоки, оргтехніку, спецодяг. Автотранспорт, що лишився на території підприємств, також знищено», – написав активіст.

Окрім того, за словами Сироти, в Чорнобилі відсутнє електропостачання. Наразі в місті, де раніше мешкали вахтовий персонал і «самосели», залишилися всього 300 осіб.

Нагадаємо, минулого тижня з’являлася інформація, що президент Росії Володимир Путін готує теракт на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляло Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

До цього персонал ЧАЕС майже два тижні поспіль працював без можливості змінитися та повернутися у Славутич до своїх рідних.

До того ж, системи моніторингу ядерних матеріалів на Чорнобильській АЕС припинили передачу даних до МАГАТЕ. Щоправда, згодом вдалося частково влагодити ситуацію.

Оцініть новину

Клас!

0

Я це люблю

0

Ха-ха

0

Сумно

0

Злість

0

Обіймашки

0

Шооо?

0

Source link



[ad_2]
Source link

Back to top button