Тепловики працюють на зиму

Липнева спека долає температурні рекорди, наче переконує: ось вона, верхівка літа… А за виробничим календарем КП “Хмельницьктеплокомуненерго” – пік підготовки до опалювального сезону 2024/2025. Досвід попередніх двох воєнних років переконав, що готуватись потрібно ретельно, враховуючи всі ризики і виклики.

Про те, на якому етапі у підприємстві підготовчі роботи і скільки вдалося зробити за один лише минулий тиждень, “Хмельницьктеплокомуненерго” інформує хмельничан. Насамперед тепловики оперативно реагували на звернення споживачів, і виконали за тиждень 18 таких заявок: усували технологічні відхилення в роботі внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання, виконували ремонт внутрішньобудинкової системи опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства тощо.

На двох котельнях центрального та південно-західного районів міста тепловики виконують гідравлічне переналагоджування елеваторних вузлів споживачів теплової енергії. Прийнято в експлуатацію три нові лічильники гарячої води та замінено 53 лічильники гарячої води, в яких закінчився термін чергової повірки.

Триває реконструкція трьох котелень підприємства із заміною котлоагрегатів на нові. Виконуються роботи з обв’язування нових котлів трубопроводами теплоносія, газопостачання, димовідведення.

Виконаний монтаж трьох нових котлів потужністю до 100 кВт в одній котельні та проводиться модернізація щитів автоматики керування шести котлів.

Виконується капітальний ремонт двох котлоагрегатів із заміною їх внутрішніх трубопроводів та поточний ремонт двох когенераційних установок.

Проводяться роботи з планового технічного обслуговування та ремонту обладнання 21 теплового пункту, а також встановлення котлів у двох центральних теплових пунктах.

Здійснено поточний ремонт обладнання п’яти котелень: котлів, запірної арматури, трубопроводів, системи хімводоочищення тощо.

Завершений ремонт теплової мережі в тепловій камері на вул. Проскурівського підпілля.

Продовжується капітальний ремонт теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані, зокрема у різних етапах виконання (розкопування, демонтаж, монтаж, благоустрій, асфальтування тощо) проводяться роботи на дев’ятьох ділянках вул. Завадського, Зарічанської, Молодіжної, Франка, Бандери, Проскурівського підпілля, Шухевича, Кам’янецької.

За інформацією ХКП “Хмельницьктеплокомуненерго”

Back to top button