У Хмельницькому назвали технічного консультанта проєту модернізації громадського транспорту

Французька компанія Egis стала технічним консультантом проєкту модернізації громадського транспорту в Хмельницькому.

Завершилась процедура обрання технічного консультанта для проєкту модернізації громадського транспорту в Хмельницькому. Ним стала французька компанія Egis, яка надає інжинірингові та консалтингові послуги в галузі транспорту, міського розвитку, будівництва, водопостачання та енергетики. Група має представництва у більш ніж 100 країнах та майже 50 офісів у Франції. Відтак найближчі 2-3 місяці Egis спільно з ХКП “Електротранс” напрацюють основні документи, необхідні для оголошення тендеру на виробництво і постачання тролейбусів для Хмельницького. Далі Egis здійснюватиме повний моніторинг всіх процесів. Позиція консультанта — це один із факторів, які враховує банк для погодження результатів торгів, та переможця, з яким пропонується укласти контракт.

“Тобто, ми переходимо до практичних моментів закупівельного процесу. Звичайно, терміни тендерних процедур та безпосередньо виробництва транспорту досить довгі. Але ми рухаємося вперед, дякуючи нашим захисникам”, — написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, Хмельницький підписав угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку на отримання безповоротного єврогранту в сумі 4,45 млн євро. За ці та кредитні кошти буде можливим придбати понад 40 нових тролейбусів

Євген Ковтун

 

Back to top button