У Хмельницькому в День Незалежності народні майстри влаштують благодійний ярмарок

Майстри народної творчості та народні умільці Хмельниччини разом з волонтерами готуються до масштабної  благодійної акції, яка відбудеться 24 серпня.

Зібрані  від благодійних продажів та аукціонів кошти будуть спрямовані на купівлю тактичних автомобілів для наших захисників на передовій. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив БФ «Волонтери Поділля».

Організатори  доброчинної акції  звертаються до усіх бажаючих взяти участь у ярмарку. «Якщо ви хочете допомогти ЗСУ і вмієте малювати, шити, пекти, ліпити, майструвати,  тоді вам до нас!», –  зазначають волонтери.

Запропоновані для ярмарку вироби можна вже зараз приносити  на вул. Кам’янецьку, 63/1. До речі, однією з перших на волонтерський заклик вже відгукнулася 12-річна хмельничанка Марійка, яка  разом з мамою та сестрою принесли для військових смаколики і маленького ведмедика з прапором на серці, якого зліпила сама Марійка.

Дівчинка  дуже хоче допомагати нашим захисникам і тому  виготовленого її власними руками солодкого ведмедика волонтери відіслали «Волонтерською поштою» на передову.  А 24 серпня купити фігурки юної майстрині та  народних умільців  можна буде на благодійному ярмарку.

Тетяна Руса.

Back to top button