У тролейбусах — нові валідатори

Новий оператор з надання послуг електронного квитка — компанія Сіті Кард Систем, що перемогла у конкурсі, за власний кошт встановлює у тролейбусах валідатори. На сьогодні уже понад 20 транспортних засобів укомплектовано. Нова система запрацює з 1 березня.

У коментарі МТРК “Місто” заступник міського голови Микола Ваврищук назвав переваги нового оператора. Щодо валідаторів, їх буде три — на кожні двері, що дуже зручно; вони сучасніші за попередні, матимуть функцію оплати банківською карткою, електронним квитком і телефоном; показуватимуть суму знятих за проїзд коштів і залишок на рахунку. Усі тролейбуси обладнають відеокамерами, вестиметься відеонагляд.

Замінювати електронні картки (і пільгові, і платні) не потрібно, вони працюватимуть у новій системі. У кінці місяця запрацює мобільний додаток оператора, а також офіс компанії. Кол-центр працює вже за телефоном 093-063-11-00.

Нагадаємо, що договір зі старим оператором, компанією Герц, завершився 1 лютого. Відповідно до закону Хмельницька міська рада провела конкурс і обрала нового оператора електронного квитка в місті.

Back to top button