КП «Хмельницькводоканал» оголосило конкурс креативних ідей, які підвищать свідомість споживачів

У комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал” вирішили провести креативний конкурс, мета якого – підвищення комунальної свідомості споживачів, адже під час воєнного стану  особливо важливо підтримувати  наш тиловий рубіж, особливо  комунальний, від якого залежить добробут кожного містянина.

« Почуття гумору  –  частинка перемоги, так і знайте, а  в нашому випадку може стати ще й приємним грошовим бонусом, – йдеться на сторінці «Хмельницькводоканалу» у Фейсбуці. – У Чернівцях на семінарі побачили круту футболку з надписом “Води немає,  та ви тримайтесь!” Піднімати настрій – потрібно, особливо у такий складний час. Тому хочемо провести конкурс на цікаві та дотепні циитати, які  можна було б розмістити на футболках.

Буде три переможці, що отримають грошові подарунки – 700 грн, 500 грн та 300 грн.

P.S. Подальша доля грошей залежить лише від споживача – на допомогу армії, маленький подарунок близьким або ж оплату за послуги з водопостачання та водовідведення. Заявки приймаємо у коментарях до 1 серпня. Переможців будемо обирати колективно».

Уже  через годину в коментарях до повідомлення з’явились перші пропозиції для написів на футболках: “Бережи воду! Пий пиво!!!!”,  «Водовідведення — це шлях по трубах», « В наших трубах не вода, а піт ЖКГешника!», «Хочеш воду зараз пити, треба трошки потерпіти!», «Якщо в крані нема води, значить десь прорив…»,  «У трубах не вода, а хенесі напій», «Мучить спрага? Рий окоп!» та ін.

А днями  КП «Хмельницькводоканал» обнародував також  «Дошку боржників», де зазначена топова «десятка» будинків міста, мешканці яких назбирали найбільше боргів за воду. На «дошку»  потрапили адреси з різних мікрорайонів міста. Загальний борг лише з десяти цих будинків перевищив 3 мільйони гривень. Лідер антирейтингу –  багатоповерхівка на Львівському шосе, мешканці якої винні за воду більше півмільйона гривень. Завершує  десятку багатоповерхівка на Гречанах. Жителі 225 квартир з будинку заборгували майже 300 тисяч гривень. Повний список боржників – на сторінці підприємства  у Фейсбуку.

Потрапили  до боржників  у Фейсбуці і підприємства  Хмельницького. У переліку – 21 підприємство,  чия   загальна заборгованість складає більше 4 мільйонів гривень з водопостачання та майже 2 мільйони — з водовідведення.

До слова,  найважчий сезон з початку повномасштабного вторгнення наші комунальники витримали з честю,  адже увесь цей час у місті не було перебоїв з водою, вчасно і якісно ліквідовувались прориви, і вже з перших днів літа комунальники почали підготовку до нового сезону. Іщоб надалі  наш комунальний тил був надійний, підприємство має працювати стабільно, а споживач користуватись послугами відповідально.

Тетяна Руса.

 

Back to top button