Маскувальний одяг для ССО

Міський голова Олександр Симчишин повідомив 25 вересня про чергову передачу бойового спорядження. Цього разу це маскувальний одяг для Сил спеціальних операцій.

 

ССО — це наймолодший, але один із найдієвіших рід військ Збройних сил України. До їх складу входять загони спеціального призначення, підрозділи інформаційно-психологічних спецоперацій, руху опору і забезпечення. На офіційному сайті ССО зазначається, що це “військова еліта держави”. До складу підрозділів ССО входять добре навчені та мотивовані військові, які виконують завдання підвищеної складності на суходолі та воді, на тимчасово окупованих територіях, здійснюють диверсії в тилу ворога, проводять аеророзвідку в повітрі. Відтак і спорядження для наших “сталевих” хлопців має бути особливим.

Це спеціальний одяг, особливий маскувальний одяг для бійців при виконанні надважливих оперативних завдань. Це доволі-таки добротне придбання за бюджетні кошти. Загальна вартість усього спорядження — майже 4 млн грн. Цю передачу присвячуємо до Дня міста, яку відзначатимемо у вихідні. Розуміємо, що святкувати чергову річницю нашого міста ми можемо лише завдяки нашим воїнам, які в ці дні, в ці хвилини, в ці секунди захищають нас, наших дітей від ворожої агресії, дають нам можливість жити, працювати і мріяти про мирне українське майбутнє”, сказав міський голова.

Крім того, Олександр Симчишин анонсував про чергові передачі для наших військових.

Жанна Бойчук

 

Back to top button