Хмельницький у топі кращих серед муніципалітетів!

Традиційне вже ІХ муніципальне опитування презентували на конференції демократичного врядування у Києві.

 

Конференція з демократичного врядування 2024 відбулася онлайн. На ній презентували Рейтинг міст України за якістю життя в рамках всеукраїнського муніципального опитування.

Конференція з демократичного врядування об’єднала міських голів з усієї України, представників центральної влади, міжнародних партнерів та лідерів громадянського суспільства. Учасники обговорили результати муніципального опитування, поділились викликами громад в умовах війни та шукали спільні рішення для прозорого та інклюзивного відновлення.

Муніципальне опитування проводила авторитетна соціологічна група “Рейтинг” на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI). Всього було опитано 16800 респондентів у 21 обласному центрі

.

Хмельницький традиційно для останніх років у топі (третє місце) по зведеному індексу усіх послуг, за які відповідаємо. Усього оцінювалось 19 сфер і послуг.

Традиційно досить високою залишається підтримка моєї діяльності та діяльності міської влади. Дякую за підтримку, друзі!”, — повідомив хмельницьку громаду в соцмережах міський голова Олександр Симчишин.

Back to top button