Хмельницький тримає стрій: міський голова доставив військовим на фронт автомобілі, тепловізори, квадрокоптери та інше спорядження

На початку війни російська армія налічувала 900000 чоловік, що перевищувало українську, але з першого дня повномасштабного вторгнення,  наші військові довели свою перевагу в тактиці ведення бою та в бойовій майстерності. Проте нашим армійцям бракує сучасної зброї, попри те, що ми отримуємо допомогу від  інших держав. І не тільки зброї. Розуміючи на скільки важлива сьогодні допомога нашим військовим на передовій, кожне місто залучає усі ресурси, аби направити на лінію фронту найнеобхідніше. Хмельницький  в цьому напрямку працює щоденно, причому неймовірно згуртовано, ціленаправлено і дієво.

Чергові автомобілі  та інше спорядження  доставив  нашим землякам, які тримають оборону на сході, міський голова Олександр Симчишин.

«Відвіз двом нашим підрозділам (86-му батальйону ТрО ЗСУ і 19-му стрілецькому батальйону) 6 автомобілів, 3 тепловізори, 7 квадкороптерів, а також 60 повербанків (потужністю 10000 і 48000), генераторів, інженерного приладдя, маскувальних сіток, господарського приладдя, 80 медичних сумок із тактичною медициною та багато інших важливих і потрібних речей.

86-й батальйон постійно в боях. Побував на частині їхніх позицій. Вражений мужністю і силою наших земляків. Хмельничани мають пишатися усіма хлопцями! Вони тримають частину фронту! На жаль, втрачають побратимів, але тримаються. Багато в чому саме завдячуючи їм, і таким як вони, сьогодні в Хмельницькому поки що спокій і Хмельницький залишається тилом. Діти ходять в дитсадки, граються на майданчиках. Місто живе і працює. Подякуйте їм! Тому і допомагати треба ще більше і більше.Тримаймо стрій! Слава Україні!»,  –  повідомив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Нагадаємо, нещодавно хмельницька делегація на чолі з міським головою доставила гуманітарну допомогу  в Охтирку  –   місто, яке  з перших днів війни зазнало нещівних руйнувань, але не пустило рашистів вглиб країни. Місцевій лікарні хмельничани  передали   реанімобіль «Mercedes”, медичне обладнання, медикаменти та  засоби гігієни.

Back to top button