У Хмельницькому смакує кава “Чорнобаївка”

Про українське село Чорнобаївка, яке рашисти кільканадцять разів намагалися “взяти”, але кожного разу після атак наших бійців тікали з села, як  гидкі  безпорадні таргани після отрути, нині складають легенди і пісні, і воно стало трендом, який відомий у світі. Долучились до його популяризації і хмельничани. Каву з написом «Чорнобаївка» та інші патріотичні фрази, актуальні сьогодні, пропонують в одній із кав’ярень міста. У закладі переконані, що така ідея не лише покращує настрій відвідувачам, а й додає сил та наближає нашу перемогу над російською ордою.

Відвідувачі кав’ярні на власний смак можуть обрати, з яким саме написом або малюнком замовити улюблений напій. Бо так само користується популярністю кава з фразою про ” рускій корабль” . Також є варіації на тему герба України,іншої патріотичної символіки.

Це «фішка» нашого закладу. Зараз потрібно бути патріотичними. Ми ж любимо свою Україну. І ці написи – стимул до того, що ми найкраща нація, – пояснює управляюча ресторанно-готельним комплексом Анна Марчук. І не лише тим, що пропонують. Окрім оригінальних напоїв, заклад готує безкоштовні обіди для переселенців. А кава – це лише частинка вкладу в перемогу над росіянами.

Попри досить складну економічну ситуацію в країні, заклад продовжує працювати. Спочатку винятково на благодійно-волонтерській основі. Згодом – зі знижками. І не звільнивши жодного працівника. Бо працюють спільно на перемогу. Кажуть, ворожа армія обов’язково вся піде за фарватером російського корабля. Або завершиться її безславний шлях на волелюбних просторах Чорнобаївки.

 Євген Ковтун

Back to top button